Anna Falchi, takımının zaferini soyunarak kutladı

48 yaşındaki İtalyan oyuncu Anna Falchi Şampiyonlar Ligi maçında Borussia Dortmund'u 3-1 gibi net bir skorla mağlup eden takımı Lazio'nun galibiyetini soyunarak kutladı.

Yaşam Yayın: 21 Ekim 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 21.10.2020 10:38:07
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
2512 okunma
Google News

Vedat Muriqi'in formasını giydiği İtalyan devi Lazio, sezonun ilk Şampiyonlar Ligi maçında Borussia Dortmund'u 3-1 gibi net bir skorla mağlup etti ve gruplara 3 puanla başladı.
 

Ciro Immobile'nin 1 gol ve 1 asist ile yıldızlaştığı maçın ardından ünlü İtalyan model ve oyuncu Anna Falchi, galibiyeti sınırları zorlayarak kutladı.
 

Lazio taraftarlığı ile bilinen Falchi, Instagram hesabından yarı çıplak pozunu paylaştı ve Alman gazetesi Bild-Zeitung'a gönderme yaptı.

 

 

Üstü tamamen çıplak olan ve altında Lazio şortu bulunan 48 yaşındaki model, "Kartallar geri döndü! Ciro'yu, Dortmund tarihinin en kötü transferi olarak değerlendiren Bild-Zeitung'u hatırlıyor musunuz? Bu gece Immobile intikamını aldı.

 

Goller, zafer ve şöhret! Çocuklarımız harikaydı ve bu yüzden onlara inanıyor ve onları destekliyoruz. Her zaman Lazio" mesajıyla fotoğrafını paylaştı.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.