Yeniden Refah Partisi’nden Kestel’de görkemli miting!

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi bir dizi program için Bursa’ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kestel’de miting düzenledi.

Bursa Yayın: 11 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2024 09:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
36 okunma
Google News

Kestel Meydanı'nda yoğun katılımlı bir miting düzenleyen Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Allah'ın izniyle 31 Mart'ta sandıkları patlatacaksınız. 1 Nisan'da da Yeniden Refah'a, milli görüşe kavuşacaksınız. Önder Tanır ve Sedat Yalçın kardeşimi size emanet ediyorum" dedi.

Kestel Meydanı’nda yoğun katılımla gerçekleşen mitinge Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk, Yeniden Refah Partisi Bursa İl Başkanı Murat Kolancı, Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın, Yeniden Refah Partisi Kestel Belediye Başkan Adayı Önder Tanır ile tüm ilçe belediye başkan adayları, ilçe halkı ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

YENİDEN MİLLİ GÖRÜŞ

Gerçekleşen görkemli mitingde Kestellilere seslenen Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, “”Bursa’da ve Kestel’de vatandaşlarımız hep bir ağızdan ‘Yeniden Refah Partisi, yeniden milli görüş’ diyor. İnşallah 1 Nisan’da yeniden ahlaklı belediyecilik anlayışını, yeniden milli görüşü görmeye devam edeceğiz. Hem Bursa’ya hem de Kestel’e refah getireceğiz Vatandaş kendini düşünen, olduğu yeri borca batıran, israf eden, yolsuzluk yapan, her köşe başını binlerce bankamatik memurlarla dolduran belediyecilikten sıkıldı. Vatandaş yeniden milli görüş istiyor” diye konuştu.

 

“VATANDAŞ AÇLIK SINIRINDA YAŞIYOR”

Türkiye’nin bir çoğunun aldığı asgari ücret ve emekli maaşını da eleştiren Erbakan, “Vatandaş aldığı ürünün fiyatından isyan ediyor. Siz bu şartlarda emekliye 10 bin, memura 17 bin veriyorsunuz. Açlık sınırı ise 19 bin liradır. Vatandaş bayramdan, düğünden sıkılıyor. Bayram gelecek torunlara harçlık yetmiyor. Düğün oluyor vatandaşın takı alacak parası yok. Bu vatandaş ne yapsın? Türkiye’nin yüzde 40’ı açlık sınırında yaşıyor. 30 senedir yönetiyorsunuz ama fayda yok. Yeniden görüş milli refah demektir. 5 holdinge 128 kez vergi muafiyeti çıkartıyor ama emekliye para yok diyor. Yahu o holdinglerin buna ihtiyacı var mı? Çiftçimiz, köylümüz Necmettin Erbakan zamanını arıyor. Bana o zamanlar bereket dönemiymiş diyorlar. Şimdi yeniden o dönemin yaşanması için çare Yeniden Refah Partisi’dir” dedi.

 

“GAZZE’DE MASUMLAR ÖLÜYOR”

İsrail’in Gazze’de masumları öldürdüğüne dikkat çeken Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, “İnsanlar ölüyor, çocuklar aç, susuz. Biz ülkedeki yabancı üsleri neden kapatmıyoruz. İncirlik Üssü, Kürecik Üssü kapatılmalı. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta sandıkları patlatacaksınız. 1 Nisan’da da Yeniden Refah’a, milli görüşe kavuşacaksınız. Kazanırsak ekonomi düzelecek, Gazze kurtulacak, masumlar ölmeyecektir” diye konuştu.

 

“YALÇIN VE TANIR SİZLERE EMANET”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan konuşmasının sonunda vatandaşlara ahlaklı belediyecilik için Yeniden Refah Partisi’ni tercih etmelerini söyledi. Erbakan, “Rüşvetten, yolsuzluktan, ranttan bahsetmiyorum. Şimdi ki belediyeler bir telefon faturası için bile milletin parasını kullanıyor. Bu önemde ahlaklı belediyecilik şarttır. Ahlaklı belediyecilik millete hizmet etmektir. Bu olduğu zaman ne adam kayırma, ne adaletsizlik ne de haksızlık olur. Yeniden Refah seçerseniz mahallenize, sokağınıza hizmet gelmez demişler. Bu denilenlere kulak asmayın. İman varsa imkan da vardır. Önder Tanır ve Sedat Yalçın kardeşimi size emanet ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.