Yemen’deki havalimanında patlama! Çok sayıda ölü

Yemen yeni hükümetinin kabine üyelerinin Suudi Arabistan'dan ülkeye ulaştığı sırada Aden Havalimanı'nın terminalinde meydana gelen patlamalarda hayatını kaybedenlerin sayısı 22'ye yükseldi.

Dünya Yayın: 30 Aralık 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 30.12.2020 15:02:04
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
1306 okunma
Google News

Yeni Yemen hükümetinin üyelerinin ülkeye ulaştığı sırada Aden Havalimanının terminalinde meydana gelen patlamada bilanço ağırlaşıyor. Patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 22’ye yükselirken, yaralıların sayısı ise 60 olarak açıklandı. Ayrıca patlama nedeniyle havalimanında büyük maddi zarar meydana geldi. Hükümet Sözcüsü Rajeh Badi yaptığı açıklamada, "Aden Havalimanı'nda meydana gelen patlama ile ilgili bir soruşturma yapılmasını istedik" ifadelerini kullandı.

 

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da yemin eden ve Yemen’e dönen yeni hükümeti üyelerinin Aden Havalimanına ulaştığı sırada patlama meydana gelmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.