Sedat Yalçın: Bursa ilk kez bazı kavramlarla tanıştı

Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın, yerel seçimler öncesinde kentin sorunlarına yönelik hayata geçirmeyi planladığı projelerini basın mensupları aracılığıyla kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.

Bursa Yayın: 04 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2024 11:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
54 okunma
Google News

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala partilerin seçim hazırlıkları kapsamındaki çalışmaları da hız kazandı.

Bu doğrultuda Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın Almira Otel’de düzenlenen 5’inci toplantısı ile ‘Kalkınma, tarım ve gıda’ alanlarına yönelik projelerini basın mensupları ile paylaşıyor.

Yalçın’ın Almira Otel’de düzenlenen proje tanıtım toplantısına çok sayıda basın mensubu katıldı.

Yalçın projelerini tanıttığı toplantısında rakiplerinin seçim beyannameleri hakkında konuştu.

Yalçın, “Bursa’da tek bir basın toplantısına gerçekten sığmayacak kadar konuda birikmiş durumda, sorunlar birikmiş durumda. Sahadaki rakip arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Onlar da seçim beyannamelerini açıkladılar. Bu toplantıların ne kadar faydalı olduğunu o açıklamalarda gördük. Bunu neden söylüyorum? Bursa ilk kez, bazı kavramlarla tanıştı. O kavramlara o seçim beyannamelerinde yer verildiğini gördük. İyi ki bu toplantıları yapıyoruz. Ben çok memnunum Bursa adına. Çünkü neticede Bursa kazanacak. Bu başlıkları Bursa’nın gündemine sokabildiğimiz için yer alınmasına katkıda bulunduğumuz için sizlerle beraber bunu yaptığımız için son derece mutluyum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.