Kim Kardashian’ın ‘derdi’ büyük!

ABD’li şov yıldızı Kim Kardashian (39) önceki gün katıldığı programda hayatının en büyük gündem maddesini açıkladı.

Yaşam Yayın: 09 November 2019 - Saturday - Güncelleme: 09.11.2019 12:10:24
Editör -
Okuma Süresi: 31 sn.
1690 okunma
Google News

Kardashian kız kardeşler, Şükran Günü geleneklerini devam ettiriyor.

 

Kardashian kardeşler bu aralar çok dertli. 

 

Kim Kardashian, “Son günlerde ailemizin en önemli derdi, Şükran Günü’nde yemekleri kimin pişireceğine karar vermek” dedi.

 

"Ailede ciddi bir uzlaşmazlık var"

 

Kourtney ise, kız kardeşi Khloé'ye, “Geçen sene Şükran Günü için yeterince yemek yapmadık” diye dertlendi.

 

Kim Kardashian, “Yemekleri kendimiz mi hazırlasak şef mi tutsak bilemiyoruz. Bu konuda ailede ciddi bir uzlaşmazlık var” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.