Tuba Büyüküstün’den haber var

Netflix için yeni dizi çalışmalarına başlayan Tuba Büyüküstünün önceki gün koronavirüse yakalandığı ortaya çıkarken, oyuncu 4 gündür hastanede tedavi gördüğünü açıkladı.

Yaşam Yayın: 24 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 24.07.2021 11:30:10
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
1439 okunma
Google News

OGM Pictures'ın Netflix'te yayınlanmak için çektiği Another Self adlı dizide Ada karakterine hayat veren Tuba Büyüküstün'ün korona test sonucu pozitif çıktı. Ayvalık'ta başlayan çekimler apar topar iptal edildi.

 

"DÖRT GÜNDÜR HASTANEDEYDİM"

Ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla son durumunu açıkladı.

Hastanedeki tedavisi tamamlanan Tuba Büyüküstün, “Covid pozitif olduğum doğru. 4 gündür hastanedeydim, bugün itibariyle evime döndüm. Hastanedeki süreçte yanımda olan doktorum, hemşirelerim ve hasta bakıcılarıma çok teşekkür ederim. İyi ki vardınız. Her yerden gelen güzel dilekler için çok teşekkür ederim. Çok değerli benim için...Evdeyim, oldukça iyiyim” ifadelerini kullandı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.