NOSAB Akademi'den Satış Stratejisi ve Finansal Zeka semineri

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) bünyesinde araştırma, eğitim ve raporlama faaliyetleri yürüten NOSAB Akademi tarafından firma yöneticilerine yönelik “Satış Stratejisi ve Finansal Zeka” semineri düzenlendi.

Bursa Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 11:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
30 okunma
Google News

Seminerde satış aklı ve firmaların finans yönetimi konularında bilgiler paylaşıldı.

Bigworks Creative Strategy Başkanı Can Emir ile Cobus İş Geliştirme Kurucusu Kemal Sakin, satışların artırılmasına yönelik ipuçları ile finansal uygulamalar konularında açıklamalarda bulundular.

Seminerde ilk olarak konuşan Bigworks Creative Strategy Başkanı Can Emir, “Satış aklı, sürdürülebilirlik, stratejik katma değerli satış süreçlerinin tasarlanması ve uygulanması ile işletmenin bütün departmanlarının satış bakış açısıyla yönetilip gelişimi ve kar odaklı olmasıdır” dedi. 

Can Emir açıklamalarının devamında, satış aklına yönelik faaliyetlerin odağında insan, insan davranışları, algı ve karar olduğunu belirtirken, “Bir mal ve hizmet satışa sunulurken kim, neden, nereden ve nasıl alır sorularının cevapları önemlidir” şeklinde konuştu.

Seminerde daha sonra finansal yönetim hakkında bilgi paylaşımında bulunan Cobus İş Geliştirme Kurucusu Kemal Sakin de, “Finansal akılda, aktif, pasif, gelir, gider ve nakit akışı altı kritik kelimedir. Bilhassa nakit akışı insan vücuduna kan akışı gibidir. Tabii ki satış tutarının zamanında tahsilatı ise en kritik noktadır” dedi.

NOSAB Akademi tarafından düzenlenen “Satış Stratejisi ve Finansal Zeka” semineri katılımcılarının sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.