Sulama kanalına atlayarak canına kıyan yaşlı kadının, bıraktığı not yürek dağladı

Gümüşhane'de 74 yaşındaki yaşlı bir kadın "Yataklara düşmekten korkuyorum" notu bırakarak intihar etti. Uzun yıllar yatalak annesine bakan kadının bunalıma girmiş olabileceği tahmin edildi.

Asayiş Yayın: 20 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 20.08.2020 14:24:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1019 okunma
Google News

Gümüşhane'nin Çamlıca mahallesinde 74 yaşındaki yaşlı bir kadın sulama havuzunda ölü bulundu. Polis havuzun kenarına bir poşetin içerisinde "Yataklara düşmekten korkuyorum" yazılı not buldu.

 

CANSIZ BEDENİ HAVUZDA BULUNDU

 

Edinilen bilgiye göre il merkezine bağlı Çamlıca Mahallesi Başköy Küme Evleri mevkiinde yaşayan Gülseren Hazır'ı (74) sabah kalktığında evinde bulamayan eşi aramaya başladı. Akrabalarına da haber verilmesinin ardından mahalle boyunca aranan yaşlı kadın, yakınları tarafından mahallenin üst tarafında bulunan sulama amaçlı havuzun yüzeyinde cansız halde bulundu.

 

POŞETİN İÇERİSİNDE NOT BIRAKMIŞ

 

Güvenlik güçleri ve sağlık ekiplerine bilgi verilmesinin ardından güvenlik şeridine alınan bölge olay yeri inceleme ekipleri tarafından çalışma yapılırken, Cumhuriyet Savcısının da inceleme yaptığı alanda havuzun tellerine asılı halde bir poşet ve içerisinde yazılı not bulundu.

 

"FELÇLİ KALMAKTAN KORKUYORUM"

 

Notta yaşlı kadının "Felç olmaktan, yataklara düşmekten korkuyorum. Yaptığımın yanlış olduğu bile bile intihar ediyorum" anlamında yazılar yazdığı öğrenilirken, AFAD ekipleri tarafından havuzdan çıkarılan Hazır'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, 2 çocuk annesi Hazır'ın geçtiğimiz aylarda vefat eden 100 yaş üzerindeki yatalak annesini uzun yıllar baktığı ve bu nedenle bunalıma girmiş olabileceği değerlendiriliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.