Sokağa çıkma yasağını delen iki kız, cinsel istismarıa uğradı

Rusya'nın Krasnoyarsk şehrinde yaşları 17 ve 18 olan kız, sokağa çıkma yasağının uygulandığı sırada dışarı çıktı. Cadde üzerinde karşılaştıkları 65 yaşındaki bir adam, kızların telefon ve paralarını gasp ettikten sonra bıçak zoruyla cinsel tacizde bulundu.

Dünya Yayın: 13 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 13.01.2021 09:49:17
Editör -
Okuma Süresi: 30 sn.
933 okunma
Google News

Kızlar saldırı sonrası durumu devriye gezen polis ekibine bildirdi. Polisler ihbar üzerine kızlara sokağa çıkma yasağını ihlal ettikleri gerekçesi ile para cezası kesti.

 

Kızların tarif ettiği eşgal bilgilerinden yola çıkan polis ekipleri, daha önce suç dosyası kabarık olan 65 yaşındaki saldırganı yakalayıp gözaltına aldı.

 

Polis, ayrıca saldırgana da sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği gerekçesi ile para cezası kesti. Saldırgan tutuklanıp cezaevine yollandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.