'Seksi olmak hoşuma gidiyor'

'Öpücem', 'Aşkın Olayım', 'Yankı' gibi popüler parçalarıyla tanınan Simge Sağın, iletişimci Özgür Aras'ın projesi, akustik konser serisinin ilkini Caddebostan Kültür Merkezi'nde verdi. Güzel popçu, şarkıları kadar açıklamalarıyla da dikkat çekti.

Yaşam Yayın: 16 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 16.01.2020 12:49:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3948 okunma
Google News

Kendi şarkılarının yanı sıra sahne de söylemekten hoşlandığı parçaların akustik hallerini konserinde seslendiren Simge, müzik severlere unutulmaz anlar yaşattı.

 

Simge'nin konserini; Melahat Gürses, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, İrem Sak, Ersay Üner, Müjde Uzman, Alper Narman, Onur Bayraşa, Onurr, Fikri Karayel, Ayşegül Mermer gibi ünlü isimler izledi.

 

Şarkıları kadar açıklamaları da geceye damga vuran Simge Sağın, özel hayatı hakkında ilk kez bu kadar samimi itiraflarda bulundu.

 

38 yaşındaki güzel, "Uzun zamandır yalnızım. Kalbim boş, ama aşka kapım açık. Hayatımı artık özel biriyle paylaşmak istiyorum. Bu yüzden kanallarımı açtım ve enerjimi yolladım. Hayatıma kim girecek merak ediyorum. Umarım bu yoğunlukta biriyle tanışacak şansı bulurum" dedi.

 

"Öyle pizza seçer gibi sevgili siparişi veremezsiniz. Ancak benim için karakter çok önemli. İlle de kriter isterseniz; komik olsun, beni güldürsün. Birlikte eğlenelim."

 

Aşka kapılarını açtığını belirten Simge, "Kendimi güzel buluyorum. Seksi miyim, bilmiyorum. Ama öyle algılanmak hoşuma gidiyor" ifadelerini kullandı.

 

Nişantaşı Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde binlerce yeni mezunla bir araya gelen Simge, "Kulağa en iyi ses kalpten geliyor. Kalbimin sesini dinlemediğimde hep hata yaptım. Benim için tek gerçek kalbimin bana seslendiği ve bıraktığı izler. Buralara kalbimin sesini dinleyerek geldim" şeklinde konuşmuştu.

 

Güzel şarkıcının adı geçtiğimiz aylarda yazar Metin Hara ile aşk dedikodularına karışmış, ancak Simge söz konusu iddiaları yalanlamıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.