Rize’ye 1 milyon lira ‘Aile ve Sosyal’ desteği

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Rize'de sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere SYDV'lere 1 milyon lira kaynak aktardıklarını açıkladı.

Gündem Yayın: 16 Temmuz 2021 - Cuma - Güncelleme: 16.07.2021 15:30:06
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
514 okunma
Google News

Rize'deki sel felaketi sonrasında psikososyal destek ekiplerinin sahada olduğunu dile getiren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Rize'de sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere SYDV'lere 1 milyon lira kaynak aktardık" dedi. Maddi katkıların yanında 5 psikososyal destek grubu ile sahada 7 gün 24 saat esasıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Bakan Yanık, "Afetzedelerin her türlü sıkıntısında yanlarında olmak ve normal yaşamlarına hızlı bir geri dönüş için vatandaşlarımızla birlikte" diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.