Rezilliğin böyledi! Genç kadının çıplak fotoğraflarını yaydı

Samsun'da eski sevgilisinin çıplak fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesinde yayınladığı iddia edilen şahıs, genç kadının şikayetçi olması üzerine yakalandı.

Asayiş Yayın: 11 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 11.09.2020 15:17:49
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
1491 okunma
Google News

Samsun'da sosyal medyada eski sevgilisinin çıplak fotoğraflarını yayımladığı iddia edilen bir kişi siber polisinin takibi sonucu yakalandı.

 

CEP TELEFONU VE BİLGİSAYARINA EL KONULDU

 

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun'da B.G. adlı bir kişi bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden eski sevgilisinin çıplak fotoğraflarını yayınladığı iddia edildi. Genç kadın, polise şikayette bulundu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Soruşturma Bürosu ekipleri yaptıkları takip ve çalışmalar sonucu bir sosyal paylaşım sitesinde çıplak fotoğrafları yayınlandığı iddia edilen 33 yaşındaki B.G.'yi yakalayarak gözaltına aldı. B.G'nin cep telefonu ve bilgisayarlarına incelenmek üzere el konuldu.

 

Polisteki sorgusu tamamlanan B.G. bugün Samsun Adliyesine mevcutlu olarak sevk edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.