Polis kumarhaneyi bastı, genç kız korkudan ne yapacağını şaşırdı!

Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, kafe olarak işletilen bir adrese kumar oynatıldığı ihbarı üzerine gece saatlerinde baskın gerçekleştirdi. Kafede bulunan 20 kişiye kumar oynamaktan ve sosyal mesafeye uymamaktan ceza kesilirken kumar oynatan 5 kişi de gözaltına alındı. Baskın sırasında bir genç kız ise duşakabine saklanmış halde bulundu.

Asayiş Yayın: 20 Haziran 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 20.06.2020 10:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1520 okunma
Google News

Bakırköy'de polis ekipleri ihbar doğrultusunda baskın yaptıkları bir kafede çok sayıda kumar malzemesi ile gizli bölmede saklanmış rulet masası yakaladı. Kafede bulunan 20 kişiye para cezası kesilirken 5 kişiye de kumar oynatma ve polise mukavemetten gözaltına alındı. Polislerin detaylı aramasında ise duşakabinde saklanan genç bir kıza rastlanıldı.

 

MASKE İLE YÜZLERİNİ GİZLEDİLER

 

Kafede bulunan 20 kişiye kumar oynamaktan ve sosyal mesafe kuralına uymamaktan idari para cezası uygulanırken polise mukavemet gösterip, kumar oynatan 5 kişide gözaltına alınarak polis merkezine götürdü. Gözaltına götürülen kişilerin yüzlerini maske ile kapattıkları görüldü. Ekipler içeride de çok sayıda kumar malzemesi ele geçirdi.

 

GİZLİ BÖLMEDE RULET MASASI VE BİR GENÇ KIZ BULUNDU

 

Polis ekipleri katlarda yaptığı detaylı incelemede gizli bir bölmede gizlenen rulet masasını buldu. Ayrıca rulet masasının bulunduğu odanın içindeki duşakabinde de saklanan genç bir kıza rastlanıldı. İdari para cezası işlemi yapılan şahıslardan birinin temizlik çalışanı olduğunu iddia eden yabancı uyruklu genç kız ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kafede ele geçirilen malzemelerde asayiş büro amirliğine götürüldü.

 

 

Belediye ekiplerine bağlı zabıta ekipleri de kafeyi mühürleyerek kapattı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.