Pilateste sınırları zorlayan Hatice, yazdığı yorumla takipçilerini kızdırdı

Paylaşımları ve söylemleriyle dikkat çeken şarkıcı Hatice, pilates yaptığı anları paylaştı. 41 yaşındaki şarkıcı, egzersiz yaparken çekilen fotoğrafına, "Küçük dağları ben yarattım" notunu düştü. Ünlü şarkıcının bu notu ise tepki çekti.

Yaşam Yayın: 21 Ekim 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 21.10.2020 09:45:47
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
1259 okunma
Google News

Koronavirüsün etkisiyle kendini karantinaya alan ünlü isimler, kapanan spor salonları yerine evlerinde egzersizlerini sürdürmeye başlamıştı. Pek çok isim bu alışkanlığını sürdürürken, bazıları da spor salonlarında soluğu aldı.

 

Spora olan tutkusuyla bilinen şarkıcı Hatice pilates yaptığı anları Instagram hesabından paylaştı. Fit kalma sırrını "Önce bol spor, sonra sınırsız yüzme" şeklinde açıklayan şarkıcı Hatice, yaptığı hareketle sınırları zorladı.

 

41 yaşındaki şarkıcının "Küçük dağları ben yarattım" notuyla paylaştığı gönderisi sosyal medyada büyük yankı buldu. Takipçilerin çoğu şarkıcının notunu eleştiri yağmuruna tuttu.

 

İddialı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündemine gelen Hatice, geçtiğimiz gün bir paylaşımın altına sevgilisiyle ilgili yaptığı "Benimki de çocuk çocuk diyor hamile taklidi yapayım da kaçmasın" yorumu tepki çekmişti.

 

Yorumu bir takipçi tarafından eleştiri alan Hatice, yazdığının tamamen şaka olduğunu ifade etmişti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.