Özgü Namal, eşinin ölümünden sonra ilk kez çocuklarıyla görüntülendi

İki hafta önce eşi Serdar Oral'ın ölümüyle yıkılan ünlü oyuncu Özgü Namal, acı olayın ardından ilk kez Kavacık'ta iki çocuğuyla görüntülendi. Oyuncunun saçındaki beyazlar ise dikkat çekti.

Yaşam Yayın: 16 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 16.10.2020 09:45:32
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
1255 okunma
Google News

Oyuncu Özgü Namal'ın uzun yıllardır birlikte olduğu ve iki çocuğunun babası olan Serdar Oral, geçirdiği kalp krizi sonucu 10 gün önce hayatını kaybetti. Biri 5 biri 3 yaşındaki iki çocuğu olan Namal, evde kalmak istediği için eşinin cenazesine katılmadı.

 

SORULARA CEVAP VERMEDİ

 

Oral'ın ani ölümüyle zor günler yaşayan Özgü Namal, önceki gün Beykoz'da Milliyet'in objektifine yakalandı. Oyuncunun yanında çocukları Nefes Oral ve Elem Su Oral ile bakıcıları vardı. Karşısında muhabirleri görünce şaşıran oyuncu, yanında oğlu ve kızı olması nedeniyle soru sorulmaması için el işareti yaptı. Namal, "Nasılsınız?" sorusuna, "Hayırdır?" cevabını verip, tepki gösterdikten sonra aracının direksiyonuna geçti ve uzaklaştı. Zor günler geçiren Namal'ın saçındaki beyazlar ise dikkatlerden kaçmadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.