Öldürdüğü büyükannesinin cesedini yemeye çalışırken yakalandı!

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 37 yaşındaki Dwayne Wallick, 90 yaşındaki büyük annesi Ruby Wallick'i öldürdükten sonra cesedini yemeye çalışırken polis tarafından yakalandı.

Dünya Yayın: 03 Haziran 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 03.06.2020 20:59:26
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
1122 okunma
Google News

Kaliforniya'da yaşayan 37 yaşındaki Dwayne Wallick, 90 yaşındaki büyük annesi Ruby Wallick'i öldürdükten sonra cesedini yemeye çalışırken polis tarafından yakalandı. Polis, evden gelen sesler üzerine komşuların kendilerine ihbarda bulunduğu eve girdiklerinde Dwayne'nin öldürdüğü büyük annesinin cesedini bacaklarının arasına alıp yemekte olduğunu gördüler.

 

Polis, cesetten pazı parçaların kesilmiş olduğunu ve kayıp olduğunu söyledi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri büyük annenin ölmüş olduğunu açıkladılar. Büyük annenin, torunu tarafından önce veya sonra öldürüldüğünü belirlemek için otopsiye yollandı. Polis ayrıca, Wallick'in kendilerine karşı koymaya çalıştığını ve biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdikten sonra gözaltına aldıklarını söyledi. Wallick, şuan hastanede tedavi altında tutuluyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.