MB'den 'Milli Dayanışma Kampanyası'na rekor bağış

Merkez Bankası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" çağrısıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 100 milyon lira bağışladı.

Ekonomi Yayın: 02 Nisan 2020 - Perşembe - Güncelleme: 02.04.2020 18:00:40
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
1387 okunma
Google News

Koronavirüsle mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na destek yağmaya devam ediyor. Kampanyaya son olarak Merkez Bankası rekor bir bağışla katıldı.

 

EN BÜYÜK BAĞIŞ OLDU

 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Milli Bağış Kampanyası'na 100 milyon liralık bağış yaptı. Bu rakam kampanya kapsamında şu ana kadar yapılan en büyük bağış oldu. Daha önce kampanyaya yapılan en büyük bağışı 63 milyon lira Ziraat Finans Grubu yapmıştı.

 

Merkez Bankası'nın resmi Twitter hesabından yapılan açıklama şu ifadeler kullanıldı:

 

"Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Merkez Bankası olarak Milli Dayanışma Kampanyası'na 100 Milyon TL ile katılıyoruz."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.