Öğretmenden rezil hareket! Kızlar tuvaletine kamera yerleştirip...

İngiltere'de Jack Dunn isimli öğretmen 2019 yılında görev yaptığı orta okulda, bir hafta boyunca telefonunu gizliden kızlar tuvaletine yerleştirip kızların müstehcen görüntülerini çekti.

Dünya Yayın: 18 Ocak 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 18.01.2021 10:30:43
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
868 okunma
Google News

Öğretmen toplamda yedi video çekti ve bu videoları "En sevdiğim videolar" başlığı altında topladı. Olay, bir kız çocuğunun tuvalet kabini üzerinde bulduğu telefonu okulun müdürüne vermesi üzerine ortaya çıktı.

 

Telefonun Dunn'a ait olduğu ortaya çıkmasından sonra çalıştığı sapık öğretmen okuldan kovuldu.
 

Aileler ise çocuklarının psikolojilerinin bozulduğunu ve öğretmenin görüntüleri cinsel içerikli sitelere yüklemesinden korktuklarını söyledi. Mahkemeye çıkarılan öğretmene bir yıl hapis cezasının yanı sıra 200 saat kamu yararına ücretsiz çalışma cezası verildi.
 

Mahkeme Dunn'nun yaşı, daha önce bir suç işlememiş olması ve Kovid-19 dolayısıyla cezaevindeki kötü şartları göz önünde bulundurarak cezayı erteledi.
 

Dunn, beş yıl içinde aynı suçu işlerse cezasını çekmek için cezaevine yollanacak.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.