Obama'dan şok itiraf!

Eski ABD Başkanı Barack Obama yaptığı itirafla gündem oldu. Obama UFO ile ilgili yaptığı açıklamadaa ezberleri bozdu.

Dünya Yayın: 19 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 19.05.2021 12:48:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1145 okunma
Google News

Son dönemde sızan görüntüler ile gündemde olan UFO'lar ile ilgili bir açıklama da eski ABD Başkanı Barack Obama'dan geldi.

The Late Late Show'a konuşan Obama, hükümetin açıklayamayacağı UFO gözlemleri olduğunu doğruladı.

 

Obama gelen bir soru üzerine şu cevabı verdi; 'Tam olarak ne olduklarını bilmiyoruz' Obama bu konu hakkında açıklayamayacağı şeyler olduğunun da altını çizdi.

Obama'ya 51'inci Bölge ve orada uzaylı varlıklarının saklandığı yönündeki iddialar da soruldu.

 

Eski başkan, uzaylıların ve uzay gemilerinin gizli bir deposu olduğuna dair uzun süredir devam eden söylentileri şaka yollu bir şekilde reddetti.


 

Obama sözlerine şöyle devam etti; 'İşin doğrusu şu; gökyüzünde nesnelerin görüntüleri ve kayıtları var ve biz onların tam olarak ne olduklarını bilmiyoruz.'

 

ABD'Lİ PİLOTLARDAN UFO AÇIKLAMASI 


ABD’nin ünlü haber programlarından 60 Minutes'e konuk olan eski ABD pilotları Yarbay Dave Fravor ve Teğmen Komutan Alex Dietrich, 2004 yılında görev sırasında UFO gördüklerini öne sürmüştü.


 

Eski bir F/A-18F pilotu olan Dietrich o gün gördükleri nesne ile ilgili bugüne kadar kamuoyuna bilgilendirme yapılmadığının altını çizmişti.

 

14 Kasım 2004'te San Diego'nun yaklaşık 160 kilometre güneybatısında eğitim uçuşu yapan Fravor ve Dietrich, söz konusu cismin bir saniyeden daha az bir sürede yaklaşık 25 kilometre alçalabildiği bilgisini de vermişti.

 

PENTAGON DOĞRULAMIŞTI 


Amerika Birleşik Devletleri Savunma Bakanlığı (Pentagon), geçtiğimiz haftalarda sızdırılan ve piramit şeklinde UFO görüntüsünün donanma personeli tarafından çekildiğini doğrulamıştı.


 

Pentagon, geçtiğimiz dönemde UFO görüntülerini araştıracak yeni bir gözlem birimi de kurmuştu.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Pentagon Sözcüsü ekibin resmi adının Tanımlanamayan Hava Fenomenleri Çalışma Grubu olduğu açıklamıştı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.