Meğer sevgilisini Murat Boz ile aldatmış!

Uçankuş Tv'de yayınlanan 'Hayatın İçinden' programı yorumcusundan magazin gündemine bomba gibi düşen itiraf geldi. Programın yorumcusu Esra Balamir, bir dönem şarkıcı Murat Boz ile sevgili olan stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu'nun aynı zamanda arkadaşıyla sevgili olduğunu duyurdu.

Yaşam Yayın: 19 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 19.05.2021 13:14:13
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2524 okunma
Google News

Esra Balamir, bir süredir DJ Semih Ergün’le beraber olan Eliz Şakuçoğlu ve eski sevgilisi Murat Boz hakkında çok konuşulacak bir iddiayı ortaya attı. 

 

"BOMBAYI SÖYLÜYORUM" 


'Hayatın İçinden' canlı yayınında konuşan sunucu, "Ben sana bombayı söylüyorum, hazır mısın! Bildiklerimin hepsini bazen TV'de söyleyemiyorum ama bunu söyleyeceğim" diyerek söze başladı.

 

 


 

Balamir, "Eliz benim arkadaşımla çıkıyordu, ama çıkıyorlar yani. Sonra bir öğrendik ki, sabah gazeteyi bir açtım; Murat Boz'la sevgili" açıklamasıyla izleyenleri şoke etti.



 

45 yaşındaki sunucu, "Arkadaşım 'inanamıyorum bana şuradayım dedi, meğer Murat Boz'un sevgilisiymiş' şaşkınlığı yaşadı. Hayatımızın şokuydu. Eliz, o dönem Murat Boz'un stil danışmanıydı" ifadelerini kullandı.

 

 

"SAKRUM KEMİĞİMİ KIRDIM" 


Önceki gün Bodrum'un Gümüşlük Mahallesi'nde spor eğitmeni Serdar Yaşık eşliğinde spor yapan Eliz Sakuçoğlu’nun objektiflere böyle yansımıştı.

 

 

 

 


 

Sakuçoğlu, "1.5 sene önce annemle beraber Bodrum’a yerleşip burada yaşamaya başladım. Dört ay önce bir kaza sonrası düşerek sakrum kemiğimi kırdım. Kendimi yeni toparlamaya başladım, bugünde aylar sonra ilk kez spor yapmaya indim, karşımda sizleri gördüm” şeklinde konuşmuştu.

 

 

AYRILIK YOK! 


Eliz Sakuçoğlu’nun, bir süredir Semih Ergün’le beraber olduğu biliniyor. Stil danışmanı, geçen yazdan beri sevgilisinin fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşmıyor.

 

 

 

 


 

Hatta Şakuçoğlu, Semih Ergün ile olan pozlarını da sosyal medyadan silince ayrılık dedikoduları çıkmıştı. İddiaların aksine ikilinin ilişkisinin devam ettiği öğrenildi.

 

Hatta Şakuçoğlu, Semih Ergün ile olan pozlarını da sosyal medyadan silince ayrılık dedikoduları çıkmıştı. İddiaların aksine ikilinin ilişkisinin devam ettiği öğrenildi.

 

BORNOZLU POZLARI DİKKAT ÇEKTİ! 


Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen 37 yaşındaki stilist, geçtiğimzi günlerde bornozla çekilen pozunu takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

 

 

 

 

Bir hayli neşeli olduğu gözlenen Sakuçoğlu'nun bornozlu pozları sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü stilistin fit görüntüsü dikkatlerden kaçmamıştı.

 


 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.