Genç kadının korkunç sonu! Sevgilisi öldürüp, balkondan attı

Genç kadın, daha önce cezaevine girip şartlı tahliye ile çıkan erkek arkadaşıyla tekrar görüşmeye başladığında bu ilişkinin kendisinin hayatına mal olabileceğini bilmiyordu...

Dünya Yayın: 13 Aralık 2019 - Cuma - Güncelleme: 13.12.2019 12:10:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2006 okunma
Google News

Genç kadın, geçtiğimiz yaz gittiği bir mağazada tanışmıştı sevgilisiyle. İkili kısa süre birlikte olmaya başladı.

 

İlk zamanlar her şey çok güzel giderken, bir gün genç kızın telefonu sevgilisi tarafından çalınınca polis hırsızlıktan yakaladı ve mahkeme cezaevine gönderdi. Kısa süre sonra şartlı tahliye sayesinde cezaevinden çıkan 23 yaşındaki genç adam, tekrar genç kızın yanına geldi.

 

Barışmak istediğini, yaptıklarından pişman olduğunu söyledi ve genç kızın aklını yeniden çeldi. Rusya'nın başkenti Moskova'da yaşayan Anya Egorova, eski sevgilisi cezaevinde olduğu sırada Halkların Rusya Dostluk Üniversitesi'ne kaydolmuştu.

 

 

Son dönemde ise arkadaşları ikilinin arasının bozuk olduğunu ve sık sık kavga ettiklerini söyledi. 23 yaşındaki Konstantin L., filoloji okuyan sevgilisini okuldaki diğer erkeklerden kıskanmaya başlamıştı. Anne ve babasını daha çocukken kaybetmiş olan Anya'nın yasal vasisi olan dedesi, torununu ilaçlarını alması için aradı.

 

Anya telefona cevap vermeyince endişelenen adam, ertesi gün torunundan aldığı SMS'te yazan "dede" kelimesinden şüphelendi. Anya'nın kendisine asla 'dede' demediğini ifade eden acılı adam, bunun üzerine torununun evine gittiğini söyledi.

 

Kendisinde de anahtar olduğu için kapıyı açıp içeri girdiğinde sevgilisi Konstantin L.'nin kaçtığını ifade eden yaşlı adam torununu ise balkonda buldu. Ciddi kafa travması geçiren genç kadının ayaklarının bağlı olduğu ve battaniyeye sarılı olduğunu belirten polis ekipleri ilk şüphelinin sevgilisi olduğunu açıkladı.

 

Kısa süre içerisinde yakalanan Konstantin, polis sorgusunda suçunu itiraf etti. Genç kızdan geriye sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar kaldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.