Gelen otomobili fark etmeyen demiryolu işçisi, metrelerce sürüklendi

Rusya'da hemzemin bir geçitte görevli 2 işçiden biri hızla gelen otomobili fark ederken, diğeri fark etmedi. Çarpan otomobilin etkisiyle metrelerce sürüklenen işçi olay yerinde yaşamını yitirirken, korkunç kaza güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Dünya Yayın: 18 Ocak 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 18.01.2021 11:18:28
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
908 okunma
Google News

Rusya'nın Murmansk Oblastı'na bağlı Kandalakşa şehrinde, 2 işçinin teknolojik sistemlerin olmadığı bir hemzemin geçitte trenin geçiş saatini bekleyerek geçitten geçmek isteyen araçları durdurmayla görevinde oldukları sırada tüyleri diken diken eden bir kaza meydana geldi.

 

ARKASI DÖNÜK OLDUĞU İÇİN FARK ETMEDİ

 

İşçiler beklediği sırada bir otomobil hızla hemzemin geçide doğru ilerledi. İşçilerden biri otomobili fark ederken, arkası dönük olan işçi ise aracı fark edemedi. Otomobil, arkası dönük işçiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen işçi olay yerinde hayatını kaybetti.

 

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENDİ

 

Öte yandan bölge savcılığı tarafından yapılan açıklamada, güvenlik kamerası görüntülerinin incelendiği ve işçiye çarpan aracın sürücüsünün doğrudan ölüme sebebiyet vermekten yargılanacağı kaydedildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.