Erdoğan'dan, İlham Aliyev'e sürpriz hediye!

Resmi temaslar için Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mevkidaşı İlham Aliyev'e tespih hediye etti. O anlar objektiflere yansıdı.

Gündem Yayın: 25 Şubat 2020 - Salı - Güncelleme: 25.02.2020 14:40:04
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
1655 okunma
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Azerbaycan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin 8'inci Toplantısı'na katılmak için sabah saatlerinde Ankara'dan Bakü'ye uçtu.

 

Erdoğan'a Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve MİT Başkanı Hakan Fidan eşlik etti.

 

Cumhurbaşkanı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e tesbih hediye etti. Hediyeyi alan Aliyev'in gülümsediği anlar objektiflere yansıdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.