Depreminin ardından Melih Gökçek'in attığı tweet, tepki topladı

Elazığ merkezli olarak meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in attığı bir tweet sosyal medyada büyük tepki topladı.

Gündem Yayın: 25 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 25.01.2020 10:18:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
845 okunma
Google News

Dün akşam Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yerin 10 kilometre derinliğinde gerçekleşen ve çevre illerde de hissedilen depremde şu anki rakamlara göre, 21 kişi hayatını kaybederken 1030 kişide yaralandı. Ekiplerin bölgede arama-kurtarma çalışmaları devam ederken, sosyal medya da deprem en çok konuşulan konulardan biri oldu.

 

Yaşanan depremin ardından eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in 2006 yılında hayatını kaybeden eski Başbakan Bülent Ecevit'le ilgili attığı tweet, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Gökçek'in rahmetli Ecevit ve hükümetini hedef alarak attığı tweete onlarca sosyal medya kullanıcısı böyle bir günde siyaset yaptığı için Gökçek'e ateş püskürdü.

 

Melih Gökçek'in tepki çeken tweetinde şu ifadeler yer aldı:

 

"Gayem siyaset yapmak değil. Sadece bir gerçeği vurgulamak. Ecevit döneminde gece deprem olmuş, biz Ankara Belediyesi olarak yardımlarımızı Sakarya'ya kadar yetiştirmişken, Ecevit sabah açıklamasında bölgelerin tamamıyla irtibat kuramamıştı. Ya bugünkü devletin müthiş müdahalesi"

 

GÖKÇEK'E TEPKİ YAĞDI

 

Gökçek'in bu paylaşımına sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki yağdı. Kullanıcılar tarafından yapılan yorumlarda, "Millet can derdinde siz reklam", "Savaş, acı, ölüm-kalım farketmeksizin siyasetin peşindesiniz", "Vicdansızsınız" gibi ifadeler yer aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.