Cennet Cankılıç yazdı: Başkan Yılmaz’ın “bu desteğini” öncelikli görüyorum!

Yayın: 09 Ekim 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 09.10.2021 15:31:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
417 okunma
Google News

Hep siyaset yazacak değiliz ya, biraz da spor ve sanat yazalım. Yazalım ki, okurlarımız Bursa’da böyle güzel  çalışmalar oluyor  desin ve spor ile sanatın farkındalığına varsın.

Yazalım ki, özellikle gençlerimiz açısından özendirici olsun ve kendilerini ağlarına düşürmek isteyen köşe başı satıcılarından, bağımlılık yaratan kötü alışkanlıklardan uzaklaşıp kendi yetenek ve becerileriyle farkındalık yaratsınlar.

İlk haber Yıldırım Belediyesi’nden;

Öncelikle şunu belirteyim, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz gençlerin boş zamanlarını daha iyi değerlendirmeleri, eğitim ve kültür düzeylerini arttırmaları yönünde daha bir ince eleyip, sık dokuyor.

Örneğin, Bursa’nın “uyumayan kütüphane” adıyla en güzel kütüphanesi olarak artık ünlenen Mümine Şeremet Kütüphanesi’nin benzerini lokal bazda hemen hemen tüm mahallelere kazandırma amacıyla çıktığı bu yolda, gençlerin sporsal faaliyetlerini desteklemek amacıyla da Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nin küçük de olsa her mahalleye ya da mahallelerin oluşturduğu kümelenmelerde imkanlar doğrultusunda spor tesisleri kazandırmaya çalışıyor.

Bu kapsamda, Ulus Kadın Spor Merkezi, Fidyekızık Spor Tesisi ile Dr.  Sadık Ahmet Spor Tesisi’nin yenilenmeleri, Mimar Sinan Spor Tesisi, Yiğitler Spor Sahası, Akçağlayan Spor Sahası, Beyazıt Halı Sahası ve Sıracevizler Spor Sahaları  başkan Yılmaz’ın ilk 2 yılda   yaptığı çalışmalar içinde yer alıyor.  

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.