Bursaspor'da bomba transfer iddiası! Fenerbahçe ile anlaştı

Fenerbahçe'de yeni transfer basına sızdı. Sarı lacivertli ekibin Bursaspor U21 oyuncusu olan 19 yaşındaki Fatlind Azizi'yi kadrosuna kattığı iddia edildi.

Yayın: 24 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 24.10.2019 09:44:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1108 okunma
Google News

Süper Lig'de şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe, gelecek sezonun yapılanmasını sürdürüyor. Başkan Ali Koç'un önem verdiği en önemli parçalardan biri olan altyapıya yeni bir isim eklendi. Sarı lacivertli ekibin Bursaspor U21 takımında forma giyen 19 yaşındaki Kosovalı orta saha oyuncusu Fatlind Azizi'yi kadrosuna kattığı iddia edildi.

 

Başkanlığa geldikten sonra altyapının her defasında önemine dikkat çeken Ali Koç, Fenerbahçe'ye genç isimleri katmaya devam ediyor. Birçok genç futbolcuya profesyonel sözleşme imzalatan Fenerbahçe, yurt içinde de arayışlarına devam ediyor.

 

FENERBAHÇE ANTRENMAN KIYAFETLERİNİ GİYDİ

 

Son olarak Fenerbahçe için yeni bir iddia gündeme getirildi. Sarı Lacivertli ekibin Bursaspor U21 takımında forma giyen 19 yaşındaki Kosovalı orta saha oyuncusu Fatlind Azizi'yi kadrosuna kattığı iddia edildi. 19 yaşında merkez orta sahada görev yapan genç futbolcunun sosyal medyada Fenerbahçe antrenman kıyafeti ile görüntülendi. Fenerbahçe scoutlarının yakın gelecekte genç futbolcudan önemli beklentileri olduğu öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.