Bursa'nın olimpiyat madalyalı taekwondocusu Yılın En İyi Kadın Sporcusu seçildi

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübünün olimpiyat madalyalı taekwondocusu Hatice Kübra İlgün, Türkiye Kristal Küre Ödüllerinde Yılın En İyi Kadın Sporcusu seçildi.

Yayın: 16 Ocak 2022 - Pazar - Güncelleme: 16.01.2022 16:30:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
402 okunma
Google News

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunlarında 57 kiloda mücadele eden, kazandığı bronz madalya ile hem Türkiyeye hem de Bursaya büyük bir gurur yaşatan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübünün taekwondocusu Hatice Kübra İlgün, Bursaya yeni bir gurur yaşattı.

Basın, medya, iş dünyası, magazin, dizi, sinema, spor ve sağlık sektörlerinde faaliyet gösteren kişi ve markaların halk oylaması ile ödüllendirildiği Türkiye Kristal Küre Ödüllerinde Hatice Kübra İlgün, Yılın En İyi Kadın Sporcusu seçildi.

Türkiyedeki en prestijli ödüller arasında yer alan ve sonucun halk tarafından belirlendiği yarışmanın ödül töreni İstanbul Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesinde yapıldı.

Yılın En İyi Kadın Sporcusu ödülünü almak için sahneye çıkan Bursanın olimpiyat madalyalı sporcusu Hatice Kübra İlgün, "Başarıya giden yolda bir çok engelle karşılaşıyoruz ve hep bir mücadele içindeyiz. Mücadeleyi hiç bırakmayız. Bu süreçte hep yanımda olan Bursa Büyükşehir Belediyemize ve spor kulübümüze çok teşekkür ediyorum. Bizleri desteklemeye devam edin" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.