Yıldırımlı gençler 'Bonus Hoca' ile buluştu

Yıldırım Belediyesi’nin düzenlediği seminerde, ‘Bonus Hoca’ olarak tanınan eğitimci-yazar Süleyman Beledioğlu, üniversiteye hazırlanan gençlere önerilerde bulundu.

Bursa Yayın: 15 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 15.06.2023 12:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
72 okunma
Google News

Yıldırım Belediyesi, Bonus Hoca olarak bilinen Eğitimci-Yazar Süleyman Beledioğlu'nu ‘Stres Yönetimi ve Sınav Motivasyonu’ semineriyle üniversite sınavına hazırlanan gençlerle buluşturdu. Bursa Teknik Üniversitesi’nde gerçekleşen programda konuşan Bonus Hoca, gençlere YKS öncesi başarı için motivasyonun önemini bir kez daha hatırlattı. Başkan Oktay Yılmaz YKS’ye girecek tüm gençlere başarılar dileyerek, “Sınav boyunca dikkat ve kontrolü elde tutmak, stresi yönetmek çok önemli. Tüm gençlerimize YKS’de ve hayatlarında başarılar diliyorum. Sınavdan önce olduğu gibi sınavdan sonra da gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.