Türkiye'nin gençlere ihtiyacı var

Ahmet Kılıç, AK Parti’nin odağında her zaman gençlerin olduğunu ve gençlerin Türkiye’nin geleceğinde karar verici olduklarını ifade etti.

Bursa Yayın: 26 Kasım 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 26.11.2022 14:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
31 okunma
Google News

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin (BUÜ) öğrenci toplulukları ve birliklerin temsilcileriyle buluşan AK Parti Bursa Milletvekili ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç, AK Parti’nin odağında her zaman gençlerin olduğunu ve gençlerin Türkiye’nin geleceğinde karar verici olduklarını ifade etti.

Her fırsatta gençler ve öğrencilerle bir araya gelerek sorun ve önerilerini dinleyen AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, 74 binin üzerinde öğrencinin eğitim gördüğü, Bursa Uludağ Üniversitesi’nin öğrenci topluluk başkanları ve birlikleri temsilcileriyle bir araya geldi.

Öğrencilerin karşılaştığı sorunları dinleyerek fikir alışverişinde bulunan Vekil Ahmet Kılıç, AK Parti iktidarının her zaman gençleri odak noktasına tutarak hareket ettiğini belirterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde her zaman gençlerin yönetimlerde yer almalarına yönelik politikalar geliştirerek yolumuzu çizdik. ‘Seçen seçilebilir’ anlayışıyla bugün Türkiye’de seçilme yaşı 18’e düşürüldü. Eskiden sizin şimdi okuduğunuz sıralarda biz de okuduk. Türkiye’nin yurtları hamdolsun artık daha modern, daha güvenli ve konforlu durumda. Sizler ülkemizin geleceğisiniz. Yarınlarımızda ülkenin kaderine yön veren karar mekanizmalarında yer alacaksınız. Bu nedenle her gün üstüne koyarak, daha iyisini araştırarak yolunuzu çizmelisiniz çünkü Türkiye’nin sizlere ihtiyacı var” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.