Bikinili pozlarıyla genç kızlara taş çıkarttı

1990'lara damgasını vuran İngiliz oyuncu ve model Elizabeth Hurley, şimdilerde 54 yaşında olmasına rağmen kusursuz fiziği ve bikinili paylaşımlarıyla hayran bırakıyor.

Yaşam Yayın: 25 Şubat 2020 - Salı - Güncelleme: 25.02.2020 12:53:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2067 okunma
Google News

Bayanlar için yaşlılık en büyük kabus olurken bu durum Elizabeth Hurley için geçerli olmuyor. Geçtiğimiz günlerde 54 yaşına giren Elizabeth Hurley fiziği ve güzelliği ile herkesi kendisine hayran bırakmaya devam ediyor.

 


 

Günümüzün popüler sosyal medya platformu Instagram'da son paylaştığı Noel pozları ile adete sınırları zorlayan Hurley, mükemmel fiziği ve güzelliği ile genç kızlara meydan okuyor.

 

 

Instagram'da art arda bikinili videolar paylaşan 54'lük yıldız cüretkar tavrıyla kendine hayran bırakıyor.

 

Durumun farkında olan Hurley'in, Instagram hesabından paylaştığı neredeyse her 10 fotoğraftan 5'i bikinili.

 


 

Elizabeth Jane Hurley. İngiliz model, yapımcı, tasarımcı ve eski aktristir. 1990'lı yıllarda Hugh Grant'ın sevgilisi olarak ünlendi.
 

Elizabeth Hurley, 10 Haziran 1965'te Hampshire, İngiltre'de dünyaya geldi. Babası, İngiliz ordusunda görev yapan İrlanda kökenli bir katolikti. Annesi ise bir öğretmendi. Katie adında bir ablası ve erkek kardeşi vardır.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.