Başkan Aydın, koronavirüs aşısının ilk dozunu yaptırdı

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, koronavirüs aşısının ilk dozunu yaptırdı.

Yayın: 18 Mayıs 2021 - Salı - Güncelleme: 18.05.2021 18:19:21
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
696 okunma
Google News

Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen aşı takvimi doğrultusunda sırası gelen Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Devlet Hastanesi’ne ilk doz  aşısını oldu. Orhangazi Devlet Hastanesi tarafından gerekli kayıtlarının yapılmasının ardından ilk doz aşısı yapılan Başkan Aydın, doktor ve hemşirelere teşekkür etti. Bir ay sonra ikinci doz aşısını yaptıracak olan Başkan Aydın yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanlığımızca belirlenen takvim doğrultusunda aşı sıramız geldi.

 

Orhangazi Devlet Hastanemizde  ilk doz aşımızı yaptırdık. Özellikle tüm sağlık çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Sırası gelen hemşehrilerimizin aşı olmayı ihmal etmemelerini, kontrollü normalleşme sürecinde de tedbiri elden bırakmamalarını rica ediyorum” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.