Bahçeli'den dikkat çeken erken seçim açıklaması

MHP Lideri Devlet Bahçeli gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, "Türkiye'yi erken seçime sürükleme kara propagandasına kulak asılmayacak, milletvekili seçimleri 2023 Haziran'da yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

Siyaset Yayın: 01 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 01.06.2020 21:07:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1261 okunma
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teşkilatlara genelge gönderdi. Bahçeli genelgedeki açıklamasında erken seçim ve ABD'deki olaylara değindi.

 

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları;

 

"25 Mayıs 2020 tarihinde, ABD'li bir polis memurunun sırf derisinin renginden dolayı bir insanı boğarak öldürmesi bu ülkede dehşet ve şiddet olaylarının perdesini kaldırmıştır. ABD ilk kez kendi coğrafyasında, kendi insanları eliyle zor duruma düşmüştür. Biz hiçbir ülkenin güdümlü ve kontrollü kaos çemberine alınmasını hoş görmeyiz, bunu da arzulamayız. Ancak ABD'nin samimi ve dürüst bir muhasebeye, karanlık sicilini aklayacak, temize çıkaracak, hatta insanlığa bir özrü çok görmeyecek dirayete fazlasıyla ihtiyacı olduğu da inkar ve ihmal edilemez bir gerçektir.

 

"SEÇİM ZAMANINDA YAPILACAKTIR"

 

"28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri 2023 yılının Haziran ayında yapılacaktır. Erken seçim söylemi ayıplı bir tuzaktır, kirli bir tertiptir, dibi uçurum olan bir tezgâhtır. Bu tuzağa düşecek, bu tertibe kanacak, bu tezgaha gelecek aklı başında hiç kimse yoktur. Türkiye'yi erken seçime sürükleme kara propagandasına kulak asılmayacak, milletvekili seçimleri 2023 Haziran'da yapılacaktır."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.