Artvin, Rize, Ordu’ya şiddetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 27 Temmuz Salı günü Artvin, Rize, Trabzon, Ordu ve Giresun'da beklenen şiddetli yağışa karşı tedbirli olun çağrısında bulundu.

Gündem Yayın: 26 Temmuz 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 26.07.2021 00:30:08
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
746 okunma
Google News

Trabzon'un doğusu ile Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde 27 Temmuz Salı günü aşırı yağış bekleniyor. Meteorolojik verilere göre yağışın; Ordu, Giresun ve Trabzon'un batısında çok kuvvetli ve şiddetli (50-100 kilogram/metrekare), Trabzon'un doğusu, Rize ile Artvin'in kıyı kesimlerinde şiddetli ve yer yer aşırı (75-150 kilogram/metrekare) olacağı tahmin ediliyor.

 

AFAD, ani sel, su baskını, taşkın, heyelan, yıldırım, dolu gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması yönünde çağrıda bulundu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.