AK Partili vekiller, Erdoğan'ın bu selamına isim koydu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koronavirüs nedeniyle tedbir olarak elini kalbine götürerek verdiği selama AK Partili vekiller TRT1'de yayınlanan diziden yola çıkarak "Diriliş Ertuğrul selamı" diyor.

Gündem Yayın: 12 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 12.03.2020 11:40:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
841 okunma
Google News

Koronavirüs salgını nedeniyle tokalaşmayı kesen bunun yerine elini kalbine götürerek selam veren Erdoğan'ın bu selamına AK Partililer kendi içlerinde Diriliş Ertuğrul selamı diyor.

 

Çin'de ortaya çıkan koronavirüs Türkiye'de de bir kişide görüldü. Cumhurbşakanı Erdoğan da tedbir olarak programlarında tokalaşmak yerine elini kalbine götürerek selam vermeyi tercih ediyor.

 

"DİRİLİŞ ERTUĞRUL SELAMI"

 

Geçtiğimiz cuma gününden bu yana yurt içi ve yurt dışında katıldığı tüm programlarda tokalaşmak yerine elini kalbine götürerek karşısındakine selam veren Cumhurbaşkanı'nın bu selamı AK Partili vekillerinde dilinde. Vekiller Erdoğan'ın verdiği bu selama kendi aralarında "Diriliş Ertuğrul selamı" adını verdi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta cuma namazı sonrasında Çamlıca Camii'nde cemaate yaptığı konuşmada şu tavsiyede bulunmuştu: "Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin diyorum. Sizleri Allah'a emanet ediyorum. Malum dünyada koronavirüs salgını var. Bu salgın sebebiyle Diyanet İşleri Başkanımızla da bunları konuştuk. Bu ara sarılmaları öpüşmeleri, musafaha, bunları erteleyelim. Hiçbir kaybımız olmaz. Bunu da özellikle ben sizden istirham etmiş olayım. Çünkü çok faklı bir salgın bu. Bir şeyi icra edelim derken bir başkasını kaybetmeyelim. Tokalaşmak vesaire bunları bu ara yapmayalım, erteleyelim. Önemli olan gönlümüzden geçendir, kalbimizden geçendir."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.