19 Mayıs Bisiklet Turu’nda 1000 kişi aynı anda pedal çevirdi

Yayın: 19 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 19.05.2021 14:43:20
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
670 okunma
Google News

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “19 Mayıs Bisiklet Turu" için bin kişi pedal çevirerek şehir turu attı. Etkinlikte Filistin halkına da destek mesajı gönderildi.

KOCAELİ (İGFA)- 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Türkiye’nin dört bir yanında renkli kutlamalara sahne oldu. Kocaeli’de düzenlenen etkinlikte ise bin bisikletçi aynı anda pedal çevirerek İzmit merkezini turladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi kurallarına uyularak düzenlenen etkinlik kapsamında Kocaeliler KOBİS kartı ile ücretsiz bisiklet aldılar. Bisiklet Turu, İzmit Kent Meydanı’nda başlayarak Sekapark Uçurtma Tepesi’nde son buldu.

Etkinlikte Filistin halkı da unutulmadı. Sekapark Uçurtma Tepesi’nde Türkiye ve Filistin Bayrakları birlikte açılarak Filistin halkına yanınızdayız mesajı verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Mazlum milletler için de buradayız. Bu millet dünya barışının teminatı bir millettir. Dünyaya barış ve kardeşlik getirmek için toprağa nasıl düştüğünü asla unutmayın” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.