Fatih Erbakan Bursa’ya geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ‘Anadolu Buluşmaları’ kapsamında Bursa’ya 2 günlük ziyarette bulunacak.

Yayın: 25 Mayıs 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 25.05.2022 16:04:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
443 okunma
Google News

Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı Başkanı Avukat Ahmet Gök, Fatih Erbakan’ın Bursa programının detaylarını paylaştı.

Perşembe günü 13.00’te İnegöl’de başlayacak olan programın ilk ayağında, Fatih Erbakan 16.30’da Yenişehir, 19.00’da ise Gürsu’da olacak.

3 ilçede miting düzenleyecek olan Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, Cuma günü ise 10.30’da Bursa basını ile bir araya gelecek. 

Fatih Erbakan, Bursa basını ile bir araya geldikten sonra, Ulu Cami’de Cuma namazını kılacak. Ardından Kapalı Çarşı’da esnaf ziyareti yapacak olan Erbakan, ikindi namazında ise Emir Sultan Cami’nde olacak. 

‘SEÇİME EN HAZIR PARTİ BİZİZ’

Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı Başkanı Avukat Ahmet Gök, ise ziyarette şunları söyledi:

“Mart ayında ikinci kongremizi gerçekleştirdik. Sahada her zaman vardık ancak bundan sonra daha çok sahada olacağız. Yerel basın ve STK’ları daha çok ziyaret edeceğiz. An itibarıyla seçimlere en hazır parti biziz. Üzerinde oynanan anketleri saymazsak, baraj sorunumuzun olmadığını söyleyebilirim. Bize göre, her siyasi partinin genel başkanı doğal Cumhurbaşkanı adayıdır. 6’lı Masa henüz aday çıkaramadı. Seçime tek başımıza gireceğiz ve kimsenin beklemediği bir sonuç alacağız.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.