Emniyet, polislerin 'intikam yemini'yle ilgili harekete geçti

Sosyal medyada 'Polis Akademisi'nde intikam yemini' olarak paylaşılan video hakkında Polis Akademisi'nden açıklama geldi. Polis Akademisi'nin yaptığı açıklamada görüntülerin 2017 yılına ailt olduğu ve gerekli işlemlerin yapıldığı belirtildi.

Gündem Yayın: 30 December 2019 - Monday - Güncelleme: 30.12.2019 09:31:57
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
1095 okunma
Google News

 

 

Polis Akademisi Başkanlığı, sosyal medyada gündem olan 'polislerin intikam yemini' isimli videoya ilişkin açıklama yaptı.

 

"TEDBİRLER ALINDI"

 

İşte Polis Akademisi Başkanlığı'ndan yapılan açıklama da şöyle denildi:

 

29 Aralık 2019 tarihinde yeni bir olay gibi sosyal medyada dolaşıma sokulan videonun ilk kez 24 Mart 2017 tarihinde sosyal medyada paylaşıldığı ve söz konusu görüntülerin Mart 2017 tarihinde bir polis okulumuzda çekildiği tespit edilmiştir.

 

Konuyla ilgili olarak ilk tespit hitamı Bakanlık Makamının tasarrufları ile gerekli işlemler yapılmış ve idari tedbirler alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.