Elazığ depreminde hayatını kaybeden ve yaralananların sayısı...

AFAD: "AFAD koordinasyonundaki müdahale faaliyetleri ile şimdiye kadar 45 kişi enkazdan sağ kurtarılmıştır. Depremde 39 vatandaşımız hayatını kaybetmiş (Elazığ 35, Malatya 4), deprem sonrası hastanelere başvuran bin 607 vatandaşımızdan bin 516’sı taburcu edilmiştir."

Gündem Yayın: 27 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 27.01.2020 09:01:51
Editör -
Okuma Süresi: 30 sn.
773 okunma
Google News

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Elazığ'da meydana gelen ve günlerdir arama kurtarma çalışmaları süren 6.8'lik depremin ardından bölgedeki son duruma ilişkin bir açıklama yayınladı.

 

Açıklamada şöyle denildi:

 

"AFAD koordinasyonundaki müdahale faaliyetleri ile şimdiye kadar 45 kişi enkazdan sağ kurtarılmıştır. Depremde 39 vatandaşımız hayatını kaybetmiş (Elazığ 35, Malatya 4), deprem sonrası hastanelere başvuran bin 607 vatandaşımızdan bin 516'sı taburcu edilmiştir."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.