Bahçesinde gördüğüyle dehşete düştü

Bursa’da sabah evinin camından bakan vatandaş gördüğü manzarayla şaşkına dönüp yardım istedi.

Yayın: 17 May 2021 - Monday - Güncelleme: 17.05.2021 15:52:29
Editör -
Okuma Süresi: 30 sn.
1033 okunma
Google News

Büyükorhan ilçesi Çakıryenice köyünde yaşayan Celal Atış, sabah evinin camından baktığında bahçesinde bulunan bir ağaca arıların oğul verdiğini gördü. Manzarayla şaşıran Atış, arıları bir kovana koyma konusunda işin uzmanından yardım istedi.

 

 

 

Atış’ın bir arkadaşı ağacın dalında bulunan arıları usta bir şekilde kovana koymayı başardı. Başı boş gezen arılar kovana konulunca bölgede yaşayanlar rahat bir nefes aldı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.