AK Parti camiası bu düğünde buluştu

Cuma akşamı AK Parti’nin eski İl Başkanı Cemalettin Torun’un kızının nikah merasimi gerçekleştirildi.

Yayın: 22 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 22.06.2021 13:31:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
857 okunma
Google News

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmenimizz ve köşe yazarı Cennet Cankılıç'ında davetli olduğu bu düğün partinin son yıllarda gördüğü ve adeta hasret kaldığı “en büyük birlik ve beraberlik buluşmasına” sahne oldu diyebiliriz. Milli Görüş kökeninin etkili isimlerinin, AK Parti’nin 20 yıllık siyasi tarihinde teşkilatlarda görev almış il, ilçe, yönetici, belediye başkanı, milletvekillerini eski ve yeni demeden bir araya getiren düğün, parti içi kırgınlıklar ve küslüklerden dolayı dışarıda kalan isimleri, emektarları da bir araya getirmesi bakımından anlamlı idi.

 

 

Bu haliyle, yani konuk profiliyle partinin kongrelerinin, danışma kurullarının bile yapamadığını yaptı diyebiliriz …

 

Düğüne parti camiasından yanı sıra başta Vali Yakup Canpolat olmak üzere, bürokratlar, müdürler, STK ve hemşeri derneklerinin başkanları katılırken, Gelecek Partisi İl Başkanı Alpaslan Yıldız’da görebildiklerim içinde idi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın kıydığı nikâhın şahitliğini ise, başta Cemalettin Torun’un üniversite yıllarından yakın arkadaşı TBMM Başkanı Mustafa Şentop olmak üzere ile Eski Bakanlardan Faruk Çelik ve Hakan Çavuşoğlu ile eski Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, mevcut milletvekilleri ve İl Başkanı Davut Gürkan yaptılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.