Yerel televizyon sahibi, koronavirüsten hayatını kaybetti

Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı İbrahim Toru, korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yayın: 25 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 25.09.2020 10:10:02
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
652 okunma
Google News

Şanlıurfalı iş adamı ve Kanal Urfa Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru (44), 14 gün önce korona virüse yakalandı. Testinin pozitif çıkması üzerine Balıklıgöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Toru, sağlık durumunun kötüye gitmesi üzerine Gaziantep’teki özel bir hastaneye sevk edildi. Toru, tedavi gördüğü hastanede sabaha karşı hayatını kaybetti.

 

24 Haziran 2018 genel seçimlerinde AK Parti’den Şanlıurfa milletvekili adayı da olan ve yardımseverliği ile bilinen İbrahim Toru’nun bugün Şanlıurfa’da defnedileceği öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.