Yeniden Refah Partisi’nin Orhaneli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Acar!

Yeniden Refah Partisi'nde de Bursa İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Acar, Yeniden Refah Partisi Orhaneli Belediye Başkan adayı oldu.

Bursa Yayın: 27 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.01.2024 12:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
58 okunma
Google News

Acar, "Rabbim çıktığımız bu yolda Orhaneli'mize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Bursa'mıza ,Orhaneli'mize hayırlı olsun" açıklamasında bulundu.

Türkiye 31 Mart 2024 yerel seçimlerini büyük bir heyecanla bekliyor.

Yarışın büyük çekişmelere sahne olması beklenen Bursa ve ilçelerinde partilerin adayları artık netleşmeye başladı. Yeniden Refah Partisi’nde de Bursa İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Acar, Yeniden Refah Partisi Orhaneli Belediye Başkan adayı oldu.

Yeniden Refah Partisi Orhaneli Belediye Başkan adayı Hüseyin Acar, “Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyin tensipleriyle Yeniden Refah Partisi Orhaneli Belediye Başkan adayı olarak olarak ilan edilmiş bulunmaktayım.

Rabbim çıktığımız bu yolda Orhaneli’mize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Bursa’mıza ,Orhaneli’mize hayırlı olsun. Saygılarımla” ifadelerini kullanarak adaylığını resmen açıkladı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.