Yalçın: Bursa festivaller şehri olsun istiyoruz

Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın yerel seçimlere sayılı günler kala projelerini basın mensupları ile paylaşmaya devam ediyor.

Bursa Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 17:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
64 okunma
Google News

Almira Otel’de düzenlenen toplantı ile Yalçın ‘Kültür, Sanat ve Spor’ konu başlıklı projelerini tanıttı.

 

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala partilerin adaylarının seçim kapsamındaki çalışmaları da hız kazandı.

Bu doğrultuda Almira Otel’de düzenlenen birleştirilmiş proje tanıtım toplantısı ile basın mensuplarıyla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın, Kültür, Sanat ve Spor konu başlıklı projelerini tanıttı.

738a104c 3822 4154 aa3d 9e812155d473

Yalçın kentteki tüm çocukların ve gençlerin sanat veya spor dalı ile ilgilenmesini istediklerini ifade ederek, “Bizim esas amacımız Bursa’daki bütün çocuklar ama herkesin bütün gençlerin bir sanat ya da spor dalıyla ilgilenmesini istiyoruz. Bunu biz takip etmek istiyoruz. Hiçbir çocuk bu sanat veya spor dalının dışında kalmamalı. Bütün aileleriyle görüşerek bunu yapmak istiyoruz. Çocukların ve gençlerin kültür gelişimlerini teşvik etmek istiyoruz. Kitaplarla çok teknoloji kullanarak onlarla bir iletişim kurarak, bir sistemle süreçleri takip etmek istiyoruz. Onların kültürel gelişimlerini kültür merkezlerini çok yönlü geliştirilmesi ve kapasitelerinin olmasını istiyoruz. Kültür merkezi böyle hiç kimsenin gidip gelmediği yerler değil, çok daha aktif, birebir gençlerin izlendiği yerler olsun istiyoruz” dedi.

Konuşmalarını sürdüren Yalçın, “Bursa dünya çapında festivaller şehri olsun istiyoruz. Başka ülkelerden Bursa’daki festivali izlemeye insanlar gelsin istiyoruz. Dünyada böyle festivaller var. Ve büyük bir turizm geliri elde ediyorsunuz. Kütüphaneler yedi yirmi dört açık olmalı. Uyumayan kütüphane örneği de var Yıldırım’dan tebrik ediyorum arkadaşımız güzel de bir çalışma yapmış” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.