Woolona Winter Trail’in lansmanı gerçekleştirildi!

10 Şubat’ta Nefes Dağyenice’de yapılacak Woolona Winter Trail Yarışı’nın tanıtımı Almira Hotel’de düzenlendi ve organizasyon hakkında bilgiler verildi.

Bursa Yayın: 08 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2024 18:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
55 okunma
Google News

Spor ve doğa tutkunlarını yakından ilgilendiren ve Türkiye’de ilk defa kış şartlarında düzenlenecek ‘Woolona Winter Trail Yarışı’ 10 Şubat’ta Nefes Dağyenice’de gerçekleştirilecek.

Ulusal ve uluslararası birçok sporcunun katılım göstereceği, 6K, 11K ve 28K parkur yarışlarının yapılacağı Woolona Winter Trail’in basın toplantısı düzenlendi.

Almira Hotel’de yapılan organizasyona Woolona Genel Müdürü Ahmet Yibar, Nilüfer Belediye Başkan yardımcısı Dr. Sibel Özer, Nefes Dağyenice Doğada Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Altuntop, Romatem Sağlık Grubu Operasyonel Direktörü Sinem Çamur, Woolona Winter Trail Yarış Direktörleri Pınar Uğuryol, Burcu Özhan, Woolona Winter Trail Parkur Direktörü Osman Argat ve Woolona Winter Trail Sportif Etkinlikler Direktörü Erçin Çaçan ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

Düzenlenen lansmanda ilk olarak Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer söz aldı. Özer, “Nilüfer’de her yaştan insanı spora teşvik ederken, sporun her branşında alan açmaya ve talebi karşılamaya çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi, son yıllarda bahar aylarında ev sahipliği yaptık. Bu yıl da Türkiye’de düzenlenen ilk ve tek iş parkuru koşusu olan etkinliğe ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşıyoruz. Nilüfer Belediyesi olarak bu organizasyona katılmaktan da mutluluk duyuyoruz. On Şubat Cumartesi günü Dağyenice’de altı K takım, 6K 11K ve 28K parkurlarıyla gerçekleştirilecek olan etkinliğe ulusal ve uluslararası birçok sporcu katılıyor. Yine güzel bir etkinlik olacağına olan inancım tam. Bu yarışı gerçekleştirmek için canla başla çaba gösteren bütün ekibi kutluyorum. Sponsor olarak destek veren firmalara da ayrıca teşekkür ediyorum. Yarışmaya katılacak olan bütün sporculara da bol şans diliyorum. ” diye konuştu.

Yarışın ana sponsorlarından biri olan Nefes Dağyenice Doğada Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Altuntop ise, “Nefes Dağyenice ailesi olarak elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışıyoruz. Umuyoruz ki bu tarz etkinlikler hem Bursa’mızda hem ilçemizde daha fazla olur. Bir turizmci olarak Bursa’mıza da daha fazla değer katmış oluyoruz” diye görüşlerini belirtti.

Romatem Sağlık Grubu Operasyonel Direktörü Sinem Çamur yaptığı konuşmada sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirtti.

Woolana Genel Müdürü Ahmet Yibar da, “Gelişen ve büyüyen dünyada bizim ürüBu da onun adı altında bir marka. Gerçekten doğal, sürdürülebilir bir ürünle çalışıyoruz. Bunu da insanımıza tanıtmak için çeşitli aktivitelere sponsor olmaya başladık. Sağ olsun hepsine teşekkür ediyorum. Bizi cesaretlendirdiler. Kendi şehrimizde, kendi doğamızda, kendi iklimimizde bir yarış yapmaya fırsat. Cumartesi günü yarışan tüm sporculara sağlıklı ve güzel bir gün diliyorum. Umarım bunun devamını getirip daha nice yıllar yapmayı bize fırsat verirler” diye ifade etti.

SPONSORLARA VE KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİLER

Woolona Winter Trail Yarış Direktörleri Pınar Uğuryol ile Burcu Özhan, Woolona Winter Trail Parkur Direktörü Osman Argat ve Woolona Winter Trail Sportif Etkinlikler Direktörü Erçin Çaçan, sponsor olan firmalara ve toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.