Win EURASIA Fuarı’na GDS damgası

İmalat sanayini aynı çatı altında buluşturan Win EURASIA fuarı 5-8 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde sektör profesyonelleri için kapılarını açtı.

Bursa Yayın: 08 Haziran 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 08.06.2024 18:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
62 okunma
Google News

 Raf ve depolama sistemleri üretiminin öncü kuruluşu Gökçelik de GDS markasıyla fuarda ziyaretçiler ile buluştu.

 

17 ülkeden 660’un üzerinde katılımcı firma ile yaklaşık 102 ülkeden 39 binin üzerinde sektör profesyonelinin ziyaret etmesi beklenen fuarda Gökçelik GDS standı da ilk günden ziyaretçi akınına uğradı. Depolama sistemleri alanında son yıllarda gerçekleştirdiği teknoloji yatırımları ile bir adım öne geçen GDS;mekik, mobil rack, dinamik servis raf sistemleri gibi en yeni teknolojiler ile geliştirilmiş depolama çözümlerinde tercih edilen marka olarak öne çıkıyor. 

 

Fuar hakkında bilgilendirmede bulunan Gökçelik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi H.Burak Aras şirketin geleceği yakalama ve öngörme çabalarının meyvelerini verdiğini belirterek, dijitalleşme ve teknolojik dönüşüm noktasında önemli yatırımlar yapmalarının yanı sıra Ar-Ge ve tasarıma özel önem verdiklerini ve bu sayede GDS markasının Gökçelik için adeta lokomotif bir görev üstlendiğini söyledi. Fuardan yeni iş bağlantıları kurmak adına umutlu olduklarını söyleyen Aras, standımıza ve ürünlerimize gösterilen ilgiden son derece memnunuz, yarım yüzyıla merdiven dayamış markamızın sağladığı güven ile müşteri memnuniyeti noktasında sektörün öncü kuruluşu olarak sektör için üretmeye devam ediyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.