Vatandaş evinde, Osmangazi hizmette

Osmangazi Belediyesi, iki günlük sokağa çıkma yasağı getirilmesinin ardından, evlerinde kalan vatandaşların başta ekmek olmak üzere acil ihtiyaçlarına yardımcı oluyor.

Yayın: 12 Nisan 2020 - Pazar - Güncelleme: 12.04.2020 16:07:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
878 okunma
Google News

Osmangazi Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesiyle 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta uygulamaya konan iki günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle evde kalan Osmangazilileri yalnız bırakmıyor.

 

 

Osmangazi Belediyesi ekipleri, talepte bulunan Osmangazililerin evlerine kadar giderek ekmek ihtiyacını karşılıyor.

 

Ekmeğin yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımını da sürdüren Osmangazi Belediyesi, sokağa çıkamayan ve ilaç alması gereken 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan kişilerin de raporlu ilaçlarını eczanelerden alarak vatandaşlara ulaştırıyor.

 

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Vatandaşlarımız endişe etmesin. Hiçbir insanımız evden çıkamadığı için mağduriyet yaşamayacak. Vatandaşlarımızın her zaman hizmetindeyiz.

 

 

Tüm resmi kurumlarla irtibat halindeyiz. Ekiplerimiz, sabahın erken saatlerinden itibaren görev başında. Özellikle 65 yaş üstü yalnız ve kronik rahatsızlıkları bulunanlar ile ihtiyaç sahiplerimiz 112-155 ve 156 nolu Vefa Destek Hatları ile 444 16 01 çağrı merkezimize ulaşabilirler” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.