Vatan Partisi Bursa adaylarını açıkladı!

Vatan Partisi Bursa İl Başkanlığı'nda gerçekleşen aday tanıtım toplantısında Bursa adaylarının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Vatan Partisi Bursa İl Başkanı Dilek Çınar, Büyükşehir ve 6 ilçe belediye başkan adayını açıkladı.

Bursa Yayın: 03 February 2024 - Saturday - Güncelleme: 03.02.2024 16:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
214 okunma
Google News

31 Mart 2024 yerel seçimleri için geri sayım tüm hızıyla sürüyor sürüyor. Vatan Partisi Bursa düzenlediği törenle adaylarını açıkladı.

Fomara’da yer alan Vatan Partisi Bursa İl Başkanlığı’nda gerçekleşen aday tanıtım toplantısına İl Başkanı Dilek Çınar, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Enver Yılmaz ve partililer katıldı.

İŞTE VATAN PARTİSİ BURSA’NIN ADAYLARI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Enver Yılmaz

Osmangazi Belediye Başkan Adayı Rıza Türkmendağ

Orhaneli Belediye Başkan Adayı Aslan İnceyürek

Mudanya Belediye Başkan Adayı Nazım Ayaroğlu

Karacabey Belediye Başkan Adayı Ercüment Tezel

Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Rifat Narhın

İznik Belediye Başkan Adayı Hamdi Tekdemir

‘VATAN PARTİSİ VARSA TORPİL YOK’

Vatan Partisi Bursa İl Başkanı Dilek Çınar, halkçı belediyeler kuracaklarını belirterek şunları söyledi:

Yerel Yönetim seçimlerine gidiyoruz. Vatan Partisi dürüst, namuslu, tertemiz, halk için halkla beraber yönetmeye hazır adaylarıyla karşınızdadır. Rantçı değil halkçı belediyeler kuracağız.  Bursamızı bir avuç çetecilik oynayan mafya bozuntusuna teslim etmemek için adayız. Vatan Partisi varsa haraç yok, rüşvet yok, torpil yok, adam kayırma yok! Çok iyi bilirler ki ne silah ne tehdit bize sökmez. Bursamızı sarmaya çalışan çakal sürülerini yok edeceğiz.  

‘BÜYÜKŞEHİR YASASINA SON VERECEĞİZ’

Dilek Çınar, “Büyükşehir yasasına son vereceğiz. Büyükşehir Yasası, köyü, mahalle yönetimini halkın elinden aldı. Toprak ekenin, su kullananın, köyler köylünün, yönetim halkındır.  17 Organize Sanayi Bölgesi olan devasa bir üretim merkezinde yaşıyoruz. Ancak plansız, rantçı yönetim anlayışı üretim verimimizi düşürmektedir. Milletin üstüne basarak zenginleşmeye son vereceğiz. Üreten Belediye, Üreten Kent ve Üreten Köyler inşa edeceğiz. Avrupa’da çiftçiler ayağa kalkmıştır. Gıda güvenliği bütün ülkeler için hayatidir. Bursa ovasını beton yığınından kurtarmak zengin tarım arazilerinde planlı tarım yapmak Belediyelerin görevidir. Kaynaklar rantlara değil, işsize iş sağlayan üretim ve hizmet projelerine ayrılacaktır. Yeni iş alanları yaratan girişimcilerimizi destekleyeceğiz.” dedi.

‘MİLLETİN SANDIĞINDAN ÇIKACAĞIZ’

Vatan Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Enver Yılmaz ise şunları söyledi:

“Halkımızın  büyük ekonomik  sıkıntılardan geçtiği, belediyelerin borç içinde yüzdüğü  bu  olağanüstü  dönemde belediyelerde hizmete gönüllü koşuyoruz. Bu koşu , menfaat kokmuyorsa, dev gibi büyük bir yüreğimiz var demektir. Mart kapıdan baktırıyor, iktidar, her şeyi nisan baharına kadar buzdolabına kaldırdı. Enflasyonu indirmek yerine, halkın gazını almak için bol bol para dağıtıyor ve  bol bol hatim indiriyorlar.  İktidar da muhalefet de bu Atlantik seçim sisteminde karşılıklı monolog yapıyor. CHP’nin  6 oku da bizde,  MHP’nin dokuz ışığı da bizde.. Biz Vatan Partisiyiz. Attığımız her adım Türkiye kokuyor… Biz Atlantik sabıkalı seçim yasası, kovboy dayatması siyasi partiler yasası ortamında sistemin dayattığı sandığından değil milletin sandığından çıkacağız.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.