Türkoğlu’nun davetine STK’lardan yoğun ilgi

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu’nun Nev-i Çeşni’de düzenlediği programa çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu’nun (STK) temsilcileri katıldı.

Bursa Yayın: 02 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 02.03.2024 14:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
37 okunma
Google News

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala partilerin adaylarının hummalı çalışmaları başladı.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na ve İlçe Belediye Başkanlığı’na aday olan isimler saha çalışmalarını hızlandırdı.

Bu doğrultuda gerçekleştirdiği saha çalışmalarıyla adından söz ettiren İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, Nev-i Çeşni’de düzenlenen kahvaltı programı ile Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile buluştu.

Türkoğlu’nun Büyük STK Buluşmasına, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB), İnşaat Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD), Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), UNESCO DERNEĞİ, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BALGÖÇ), Rumelili Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (RUMELİSİAD), Bursa Mühendis ve Mimar İş İnsanları Derneği (BUMİAD), Anadolu Sanayiciler ve İşadamları Derneği (ANASİAD), Balkan Rumeli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD), Bursa Kasaplar Derneği, Alevi Kültür Dernekleri Bursa Şubesi, Afyonlular Derneği, Antalyalılar Derneği, Rumeliler Derneği, Diyarbakırlılar Derneği, Bursa Esnaf ve Kefalet Odaları Başkanları, HEKİMSEN Bursa Şubesi, Marsifed Başkanı Osman Akın, Adıyamanlılar Derneği Başkanı Ramazan Alp, Iğdırlılar Derneği, Kars Ardahan Iğdır Federasyon Başkanı, Kars Ardahan Iğdır İş Adamları Başkanı, Karslılar Derneği Başkanı, Bursaspor Taraftarları Derneği çok daha fazla Sivil Toplum Kuruluşu katıldı.

STK’lara seslenen Türkoğlu, “Vatandaşın kendini ikinci sınıf hissetmediği yeşil bir Bursa hepimiz için mümkün. İyi bir yönetim olsun istiyoruz. Dürüst, şeffaf, açık bir anlayışla, iyi belediyecilik anlayışıyla yerel yönetim işlerine talibiz. Bursa’nın derdi çok. Çok fazla Arap saçına dönmüş, çok ilişkiler var. Bunları çözmek için samimiyetle, cesur kararlar alabilecek, bagajı, sicili temiz kent liderlerine ihtiyaç var. Biz 17 ilçemizde ve kabul buyurursanız büyükşehirde bendeniz buna talibiz. Kent yönetimiyle ilgili yarışa Allah’a şükür iki kutuplu yapıdan kurtarıp çoktan seçme imkanını da sağlamış durumdayız” şeklinde konuşarak 5 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan proje tanıtım programına herkesi davet etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.