Türkoğlu: Bursa’nın hakkı için kapılarda yatacak deli arıyorsanız o benim!

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, Sivil Toplum Kuruluş’ları (STK) ile buluştu.

Bursa Yayın: 02 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 02.03.2024 15:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
50 okunma
Google News

Türkoğlu programda gerçekleştirdiği açıklamalarında hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlattı. Türkoğlu programın sonunda, “Bursalılar, Bursa'nın hakkını arayacak bunun için mücadele edecek bunun için kapılarda yatacak bakanların yakasına yapışacak bir deli arıyorsanız o benim. Verin bana yetkiyi hak nasıl aranır görün” şeklinde konuştu.

 

Nev-i Çeşni’de gerçekleştirilen kahvaltı programına, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB), İnşaat Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD), Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), UNESCO DERNEĞİ, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BALGÖÇ), Rumelili Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (RUMELİSİAD), Bursa Mühendis ve Mimar İş İnsanları Derneği (BUMİAD), Anadolu Sanayiciler ve İşadamları Derneği (ANASİAD), Balkan Rumeli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD), Bursa Kasaplar Derneği, Alevi Kültür Dernekleri Bursa Şubesi, Afyonlular Derneği, Antalyalılar Derneği, Rumeliler Derneği, Diyarbakırlılar Derneği, Bursa Esnaf ve Kefalet Odaları Başkanları, HEKİMSEN Bursa Şubesi, MARSİFED, Adıyamanlılar Derneği, Iğdırlılar Derneği, Kars Ardahan Iğdır Federasyonu, Karslılar Derneği, Bursaspor Taraftarları Derneği ve çok daha fazla Sivil Toplum Kuruluşu katıldı.

‘ÇATALTEPE CENAZESİNİ KALDIRACAĞIZ’

Türkoğlu’nun programda gerçekleştirdiği konuşması şu şekilde,

“Nilüfer’de bir nehrin zehir akmasını içimiz yanarak seyrediyoruz. Nilüfer Çayı’ndan adeta şehir akıyor. Tertemiz kaynağından içtiğimiz sularımız zehir akıyor. Türkiye’nin en çok havası kirli ilçeleri arasına iki tane ilçemiz girdi. Nilüfer ve Kestel ilçeleri girdi. Neticede benim baktığım Bursa’da ben samimiyetle şunu görüyorum, sahipsiz, belki de yoğun kimsesizliğini yaşayan bir Bursa görüyorum. Üretmeye gelince yıllık 17 milyar doların üzerinde ihracat yapan sanayicilerimizden Allah razı olsun bir Bursa var. Yani kendine yetmenin ötesinde Türkiye’ye yeten bir Bursa var. Ama hizmet almaya, yatırıma, insanlarının daha yüksek standartlarda yaşaması için geriye dönük bir bakıyorsunuz, unutulmuş bir Bursa var. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gittikten sonra bunu daha net gördük. Bursa, Ankara’dan gözükmüyor. Bursalılar, Bursa’nın hakkını arayacak bunun için mücadele edecek bunun için kapılarda yatacak bakanların yakasına yapışacak bir deli arıyorsanız o benim. Verin bana yetkiyi hak nasıl aranır görün. Çataltepe cenazesini de Allah nasip ederse devri iktidarımızda kaldıracağız.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.