Türk kadın öğretmen Çin'de yaşananları anlattı! Kulaklarınızdan girebilir

Çin'de yaşayan Türk öğretmen Burcu Öner CNN Türk canlı yayınında bölgede yaşananları ve korona virüs ile ilgili açıklamalarda bulundu. Taksi ve toplu taşıma araçlarını kullanmadıklarını belirten öğretmen Burcu Öner, "Tahliye haberinden sonra rahatladık bekliyoruz. Büyükelçilik hazırlanın dedi ve bekliyorum. 7 gündür evden dışarı çıkıyorum" dedi.

Gündem Yayın: 30 January 2020 - Thursday - Güncelleme: 30.01.2020 11:31:06
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
1264 okunma
Google News

Taksi ve toplu taşıma araçlarını kullanmadıklarını belirten öğretmen Burcu Öner, "Tahliye haberinden sonra rahatladık bekliyoruz. Büyükelçilik hazırlanın dedi ve bekliyorum. 7 gündür evden dışarı çıkıyorum" dedi.

Burcu Öner'in canlı yayında yaptığı açıklamalar şöyle:

 

Dün Konsolosluk bizimle iletişime geçti. Eşyalarımızı hazırladık ve beklemedeyiz. Ayın 23'ünden beri evde dışarı çıkmıyorum. Bu virüs sadece hava yolu ve nefes yoluyla bulaşmıyor.

 

Buradaki doktorların söylediğine göre, gözlerinizi gözlükle koruyun, kulaklarınızı kapatın, gözlerinizden ve kulaklarınızdan girebilir mikrop. Derinizden de geçebilir uyarılarından ötürü korkumuzdan camı, pencereyi açamıyoruz. 7 gündür evden dışarı çıkmıyorum.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.